Spesielle salgsbetingelser knyttet til opplasting og bestilling av 3D-Printet produkt.

Du må sørge for at informasjonen du sender inn i bestillingen din er nøyaktig og fullstendig før du betaler den. Hvis det ikke er tilfelle, vil endringer være tillatt så langt det er avtalt og skriftlig bekreftet av Norshapes AS.

Når du bestiller, gir du oss et tilbud om å levere et produkt. Etter at du har lagt inn en bestilling, sender vi deg en e-post som bekrefter betalingsinformasjonen din. Norshapes AS forbeholder seg retten til å når som helst kunne kansellere bestillingen, tilbudet eller produksjonen dersom ordren ikke oppfyller design krav eller av andre grunner ikke lar seg produsere, du vil i så fall bli informert omgående. Betalingen gjennomføres ikke før et eventuelt produkt er ferdig produsert og sendt.

Ansvarsfraskrivelse knyttet til spesialproduksjon av modeller mottatt / opplastet fra kunde.

Norshapes AS produserer komponenten(e) etter opplastet modell og spesifisert materiale. Vi er normalt sett ikke kjent med bruksomådet og tar derfor ikke ansvar for komponentens holdbarhet og funksjon. Norshapes AS fraskriver seg derfor alt ansvar knyttet til komponenten på det tidspunkt ordren er mottatt av kunde.

Norshapes AS fraskriver seg også ansvaret for alle skader direkte eller indirekte forårsaket av komponent / komponenter vi har produsert og levert.

Generelle salgsbetingelser

Ved at du handler hos oss samtykker du til at Norshapes AS kan kontakte deg via e-post for å invitere deg til å gjennomgå alle tjenester og / eller produkter du har mottatt fra oss, dette for å samle inn tilbakemeldingene dine og forbedre våre tjenester og produkter.

Vi reserverer oss mot å være utsolgt og forbeholder oss retten til løpende å gjøre produktendringer og forbedringer. Skulle noen av varene du har bestilt være utsolgt, så legger vi kanskje ved en likeverdig erstatningsvare i stedet. Vi tar forbehold om feil i priser, tekst/spesifikasjoner, og at enkelte varer kan være utsolgt.

Dersom du ikke skulle være fornøyd med erstatningsvaren, så har du full returrett og får pengene dine tilbake for varen. Beløpet tilbakebetales innen opp til 90 dager.Standard kjøpsvilkår for forbrukerkjøp over internett er gjeldende. Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, personopplysningsloven og kredittkjøpsloven.

Bestillinger som gjøres i annen persons navn uten dennes godkjennelse, eller som på annen måte påfører Norshapes AS økonomisk eller annen skade, vil bli politianmeldt. For å handle i vår nettbutikk må du ha fylt 18 år.Frakt Leveringstid er normalt 2-4 virkedager, noen områder i landet (Norge) 4-5 virkedager.

Fraktpris avhenger av bestillingens størrelse og leveringsområde. Finnes ikke varene på vårt lager vil leveringstiden være 8-16 virkedager. Vi tar forbehold om at varene ikke er på lager.

Angreretten

Angrefristen utløper 14 dager etter den dag du eller en annen tredjemann enn transportøren, som du har utpekt, får varene i fysisk besittelse. Du har rett til å gå fra denne avtalen innen 14 dager uten å oppgi noen grunn for dette. Angrefristen utløper 14 dager etter.

Ved bestilling av spesialtilpassede produkter (produktet «Opplasting av 3D modell») gjelder ikke angreretten.

For å kunne bruke angreretten må du underrette oss på en utvetydig måte om din beslutning om å gå fra avtalen (f.eks. i et brev sendt med post, telefaks eller e-post).

Norshapes AS

Storemyra 162 5954 Mongstad

Telefon: 40 88 72 83

Epost: post@norshapes.no

Virkningen av at angreretten benyttes

Dersom du går fra denne avtalen, skal vi tilbakebetale alle betalinger vi har mottatt fra deg, herunder leveringskostnadene (med unntak av tilleggskostnader som følge av at du har valgt en annen type levering enn den billigste typen standardlevering vi tilbyr), uten unødig opphold og i alle tilfeller senest 14 dager etter den dag vi mottar melding om din beslutning om å gå fra denne avtalen.

Vi foretar tilbakebetalingen med samme betalingsmiddel som du benyttet ved den opprinnelige transaksjonen, med mindre du uttrykkelig har avtalt noe annet med oss. I alle tilfeller vil du ikke bli pålagt noe gebyr som følge av tilbakebetalingen.

Vi kan holde tilbake tilbakebetalingen til vi har fått varene tilbake, eller til du har lagt fram dokumentasjon på at varene er sendt tilbake, eller til det av disse tidspunktene som inntreffer først.

Du må returnere varene eller levere dem til oss, uten unødig opphold og i alle tilfeller senest 14 dager etter den dag du underrettet oss om at du ville gå fra avtalen. Fristen er overholdt dersom du sender tilbake varene før fristen på 14 dager er utløpt.Du må bære de direkte kostnadene ved å returnere varene.

Du er ansvarlig bare for en eventuell reduksjon i varenes verdi som skyldes en annen håndtering av varene enn den som er nødvendig for å fastslå deres art, egenskaper og funksjon.